Voor werkgevers

IT-recruitment zoals het óók kan

Wil je liever vandaag dan morgen een goede IT’er op gesprek? Maar heb je weinig trek in het samenwerken met de zoveelste recruitmentcowboy? Evolve-R snapt waar je heen wilt, deelt dat sentiment en doet het anders. IT-recruitment zoals het óók kan. In de recruitmentwereld is resultaat het belangrijkst. Soms gaat dat ten koste van zaken die ook belangrijk zijn. Evolve-R kiest er bewust voor om anders te werk te gaan, en koppelt professionaliteit aan een persoonlijke benadering en een open houding.
Samenwerkingen waar we trots op zijn
Evolve-r Partner EDSN
Evolve-r Partner TMC
Evolve-r Partner Agriplace
Evolve-r Partner Magniv
Evolve-r Partner ENable U
Hoe werkt Evolve-R
Strategie uitzetten
Op het moment dat jij bij Evolve-R aanklopt, gaan we eerst met elkaar in gesprek. We leren elkaar beter kennen, dat werkt een stuk prettiger. Bij het uitzetten van de strategie zijn jouw wensen en doelen de belangrijkste uitgangspunten. Wat voor specialist zoek je? Hoe veel ervaring moet hij of zij hebben? En wat voor karaktereigenschappen moet iemand hebben om goed in jouw team te functioneren?
Van developer tot data-analist
Nadat we het profiel van je ideale kandidaat uitgebreid besproken hebben, stelt Evolve-R een plan op en weet jij hoe de vlag erbij hangt. Bevalt het je? Dan gaan we met elkaar aan de slag. Evolve-R heeft toegang tot een grote database met IT-professionals. Van back-end-developers tot webdesigners en van data-analisten tot consultants. Eenmaal gevonden weet Evolve-R kandidaten als geen ander te motiveren voor jouw bedrijf en de functie die je voor ze hebt.
Tevreden klanten
Een stevig track record toont aan dat Evolve-R weet hoe je bedrijven en IT’ers aan elkaar koppelt. Toch is succes nooit gegarandeerd: het blijft mensenwerk. Lukt het Evolve-R niet om binnen de afgesproken tijd de juiste specialist voor je te vinden? Dan zoeken we samen naar een goede oplossing.
Aan ontevreden klanten doet Evolve-R niet.
Neem contact op